Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Djuice + Samsung = új Lady Gaga album premier előtt!

Szerző: Vörös István, – 2011-05-16 14:56:44

2011. május 17-től rendhagyó nyárköszöntő ajánlattal jelentkezik a djuice és a Samsung: aki Samsung Galaxy Mini készüléket vásárol bármely djuice számlás előfizetéssel, díjmentesen letöltheti Lady Gaga május 23-án megjelenő Born This Way című albumát. A legfrissebb dalokat a szerencsések egy exkluzív buli keretében már az új nagylemez hivatalos megjelenése előtt is megismerhetik május 21-én az U26 Clubshop-ban.


A djuice és a Samsung nem mindennapi ajánlattal készül a nyárra a 26 év alatti fiatalok számára. Az akcióban a Grammy-díjas popdíva, Lady Gaga május 23-án megjelenő Born This Way című albumát hozzák el a szervezők díjmentesen azok számára, akik a Samsung Galaxy Mini-t választják új djuice számlás előfizetéssel, és egyúttal belépnek a djuice fejlődésösztönző és kedvezményprogramjába, a myLife-ba. A djuice új előfizetői tehát elsők között juthatnak hozzá az amerikai énekesnő legfrissebb dalaihoz, amit aztán új androidos mobiljukon akár folyamatosan zsebükben is tarthatnak. Ráadásként az új Lady Gaga album letöltői között öt ajándékcsomagot sorsolnak a szervezők, amelyek a világsztár kézjegyével ellátott relikviákat tartalmaznak.

„A tanév vége közeledtével a ballagások, érettségi, bulik idején egy igazán különleges ajánlattal szeretnénk meglepni a fiatalokat. Lady Gaga és az okostelefonok egyaránt népszerűek a fiatalok körében, ezért külön öröm, hogy a Samsunggal közösen tető alá hozhattuk ezt a megismételhetetlen akciót. A wifis Samsung Galaxy Mini kiváló választás lehet a pörgős diákok számára, Lady Gaga pedig egy remek ajándék. Bízunk benne, hogy idén sok nyári bulin szólnak majd hangosan az új Lady Gaga album slágerei, amit a djuice és a Samsung akciójában szereztek meg a fiatalok” – mondta Mondvay Dániel a djuice kommunikációs menedzsere.

A djuice-nak és a Samsung-nak köszönhetően két nappal a nagylemez hivatalos megjelenése előtt, Magyarországon elsőként május 21-én este, az U26-ban lesz hallható Lady Gaga legújabb albuma. Dj Junior egy nem mindennapi dj set-ben mutatja be a Born This Way legfrissebb dalait. A helyszínen az énekesnő rajongóit további meglepetések is várják: Lady Gaga hasonmásverseny, ahol 5 dedikált album talál gazdára a leghitelesebb imitátorok között, autentikus táncelőadások az énekesnő videóklippjeiből, és nem maradhat el az U26 kínálatából a Pokerface koktél sem. Az ingyenes, de korlátozott darabszámban elérhető belépőkért a djuice Facebook oldalát érdemes követni, a szervezők itt közlik majd a jegyhez jutás lehetőségét.

A szervezők azokra a fiatalokra is gondolnak, akik nem juthattak el az U26-os Lady Gaga bulira. Aki exkluzív érdekességeket és kulisszatitkokat szeretne megtudni kedvencéről, 2011. május 17-től androidos telefonjára letöltheti a legújabb Lady Gaga applikációt a promóció microsite-járól.

Bővebb infók: ITT és ITT!

(djuice.hu)

Még több Lady Gaga:

Máris balhés a friss Gaga sláger

Lady Gaga megszüli a gonoszt (+18! VIDEÓVAL)

HALLGASS BELE: máris neten Gaga új dala!

Lady Gaga hivatalosan is bemutatta a Judast!

Szexi Mária Magdolna & rocker Jézus: itt a Judas VIDEÓJA!

Új dalt mutatott be Lady Gaga közelgő lemezéről (VIDEÓK!)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Győzött a KFC, kikapott a KKC


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó