Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Díszpolgári cím: a polgármester jelöltje a kalocsaiaké között

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-01-14 13:08:04

Bár a hivatalos döntés február közepéig várat magára, a péntekig fogadja a kalocsai önkormányzat a hivatalos jelöléseket arra, hogy ki kapja meg idén a Kalocsa Díszpolgára címet.

hirdetés

hirdetés

Mint emlékezetes, ezen kitüntetést a korábbi városvezetéstől két évvel ezelőtt elsőként dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a térség volt országgyűlési képviselője vehette át. Az idei kitüntetett személyek jelölésére rádiónk online közvélemény-kutatást indított, amelyre több ezer támogató szavazat érkezett. Közülük az öt legtöbb kattintást kapott személy szabályos felterjesztéséről gondoskodunk.

Dr. Sztanyik Ferenc gyermekorvos, Kőszegi Ferenc KSE-elnök, Lakatos György fagottművész, Dr. Fritz Péter belgyógyász és Papp Róbert pedagógus ötösében ott lapul a dr. Bálint József polgármester által is támogatott jelölt, akit konkrétan nem nevetett meg a településvezető. Amit viszont elmondott rádiónknak, hogy örömmel vette, hogy ilyen népes közönséget mozdított meg a jelölés kérdése.

A rádiós voksolás eredménye csütörtök délután

Dr. Bálint József, Kalocsa polgármester a díszpolgári jelölések kapcsán megjegyezte, hogy bár ezen titulus egyetlen embernek adományozható, a rádiónk listáján szerepelt jelöltek más városi elismerésre is jogosultak lehetnek – ugyancsak jelölés ellenében.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó