Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Díjesőt hozott a „szerencsétlen szám”

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-05-08 12:12:04

Bár nem tegnap jártak a kalocsai Dózsa György Gazdásági, Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium diákjai Verőcén, a Szabadtűzi Lovagrend által tizenharmadik alkalommal megrendezett Kárpát-medencei, Szabadtéri "Tóth Jutka Emlékversenyén", a teljesítményüket még sokáig emlegetni fogják.

Annál is inkább, hiszen a nagyszabású főzőversenyre nevezett huszonegy csapat java komoly vendéglátós tanulmányokkal felvértezve érkezett, így az iskola panziós csapatnának nem volt könnyű dolga helyt állni. Pécsi Gergely, Kertész Nikolett, Hegedűs Zoltán és Szaghalmi Ramóna versenyszellemét ez azonban ez kicsit sem vetette vissza. Mi több, aranyminősítésekkel és összesített negyedik helyezéssel tértek haza, tudtuk meg Kovács Jánostól a gyakorlati oktatást végző TREFF Kft. vezetőjétől.

A képekért köszönet Kovács Jánosnak!

Nem csak a kalocsai diákcsapat került a verőcei Csattogó-völgyben megrendezett gasztro-csatán a figyelem középpontjába. A fiatalok gyakorlati felkészítéséért felelős TREFF Kft. szakoktatója, Ferencz Józsefné, vagy ahogy sokan emlegetik, Ferenczné Ica ugyanis egyedüliként vehetett át elismerést, amelyet félévszázados pályafutása méltó záróakkordjaként értékel – nyilatkozta a KORONAfm100-nak.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó