Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Decemberben érkezik Kesha új albuma

Szerző: Lukács Kata, – 2012-09-26 14:31:12

A magyar gyökerekkel is rendelkező globális szupersztár, Ke$ha "Warrior" címmel jelenteti meg következő stúdióalbumát december 3-án.

Az album első kislemezdala, a "Die Young" szeptember 25-én mutatkozik be a rádiókban, és a digitális zeneáruházaknál is ekkortól lesz elérhető. A "Warrior" című korong már előrendelhető az énekesnő magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalán: a digitális szolgáltatóknál pedig szeptember 25-én indul az előrendelés.



Az új album - melynek executive produceri munkálatait a Kemosabe Records vezetője, Dr. Luke látta el - a Ke$ha által írt dalok mellett olyan nótákat vonultat fel, melyek a következő producerek, együttműködők és zenészek nevéhez fűződnek: Will.i.am, Max Martin, Benny Blanco, Cirkut, Bonnie McKee, Wayne Coyne, Iggy Pop, Patrick Carney, Ben Folds, Greg Kurstin, Kojak, Ammo és Billboard.

Az album első kislemezdalát, a "Die Young"-ot Ke$ha mellett a fun. frontembere, Nate Ruess, Dr. Luke, Benny Blanco és Cirkut jegyzi.

Az albumból egy 12 dalt tartalmazó standard verzió, valamint egy 16-dalos deluxe változat készül. Ráadásként az albumnak egy exkluzív verziója is megjelenik, melyet a magyar nyelven is elérhető oldalon rendelhetnek meg a rajongók, és amely egy különleges 5-dalos akusztikus EP-t is tartalmaz majd.

Ke$ha így nyilatkozott a "Warrior"-ról: "Nagyon izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom a Warriort a fantasztikus rajongóimmal. Már egy éve dolgozom ezen az új albumon, és közben a példaképeimmel működhettem együtt. Hosszú és intenzív folyamat áll mögöttem, így nem is lehetnék izgatottabb a megjelenés miatt. Remélem, hogy a Warriornak köszönhetően a rajongóim egy még nyersebb és természetesebb oldalamat is megismerik majd."

(zene.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó