Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

David Guetta zárja a Sziget Fesztivált

Szerző: Vörös István, – 2013-03-29 10:37:55

Ideiglenes városállammá alakul idén a Sziget Fesztivál. Többet költenek látványra, több lesz a helyszín, a fesztivált pedig David Guetta fellépésével aláfestett lézershow és tűzijáték zárja.





Gerendai Károly a Sziget Fesztivál szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a Fesztiválköztársaság "működési modellje" az anarchoszindikalista bázisdemokrácián alapszik, egy vezető nélküli demokratikus működési forma, ahol a társadalom minden tagja, legyen őslakos vagy bevándorló, ugyanolyan jogokkal és kötelezettségekkel rendelkezik. Bármit is jelentsen ez, ez lesz a fesztivál idei alapkoncepciója. Legalább ilyen fontos hír, hogy idén még többet költ látványelemekre a Sziget: "A fesztiválokat kedvezően érintő áfatörvény-módosításból fakadó pluszbevételeket is felhasználva mintegy egymillió eurót költünk idén fejlesztésekre, a látványvilágra. Lesz a zárónapon End Show a nagyszínpadnál tűzijátékkal és fényeffektekkel, David Guetta zenei kíséretével, festékpatronokkal Color Party a Colosseum helyszínen, egy 60 méter magas óriáskerék, valamint kényelmes Sziget Beach az északi csücsök homokpados részén" - sorolta az új fejlesztéseket a főszervező. Kérdésre válaszolva azt is elmondta, egyelőre nem tudni, miként fogja pontosan érinteni a dohánytörvény módosítása a Szigetet. "Jogászaink szerint trafikok hiányában nem lehet dohánytermékeket árusítani a Szigeten, ha így lesz, nyilván mindenki kívülről lesz kénytelen behozni magával. Talán akad megoldás" - jegyezte meg.


David Guetta feat. SIA: She Wolf


Lesz még a Szigeten Romkocsma Negyed ("Budapest legizgalmasabb szórakozóhelyei közül többen kitelepülnek majd a fesztiválra"), és újra lesz Ír Kocsma Színpad és a Tribute zenekarok színpada is. Újfajta belépőjegy is lesz idén: az ezer forintos látogatói jeggyel egy órát lehet kint lenni majd a fesztiválon, illetve marad a diákoknak szóló csoportos, kedvezményes bérlet, és az este 11 óra után érkezőknek szóló félárú napijegy is. A Sziget eddig bejelentett idei fellépői között ott van már a Blur, Dizzee Rascal, a Tame Impala, Katy B, a Calexico, az Editors, a Bad Religion, az Enter Shikari és még sokan mások.

(quart.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Ismét remekeltek a judokák


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó