Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Dalpremier: Kylie Minogue-ot is elérte a dubstep-láz, megjött új dala!

Szerző: Vörös István, – 2013-05-29 15:58:39

Kylie Minogue tegnap ünnepelte 45. születésnapját, és a rajongók a napot rögtön egy vadonatúj felvételével kezdhették, ugyanis a brit DJ-producer Chris Lake (aki már az énekesnő In My Arms című 2007-es dalát is remixelte) közzétette a Twitteren az általa jegyzett verziót a Skirt című dalból, mely a Jay-Z-féle Roc Nation céghez szerződött Kylie 2013-ban megjelenő 12. sorlemezére íródott a fekete amerikai dalszerző-producer The-Dream segédletével.

Az elmúlt évben a karrierje 25. évfordulóját ünneplő ausztrál pophercegnőtől a Timebomb kislemezdalt, a nagyzenekari hangszerelésű önfeldolgozásokból és a Flower című új számból összeálló The Abbey Road Sessions albumot, továbbá a filmszerepeihez (Jack & Diane, Holy Motors) igazított betétdalokat hallhattuk.

Azonban, mint a tegnap közzétett fenti fotó „Might be my birthday but I\'m still working #studio" képaláírása is jelzi, e pillanatban is az új nagylemezén dolgozik, melyen a hírek szerint The-Dream mellett Sia Furler, Pharrell, a norvég Stargate producercsapat és a Lady Gaga-kollaborátor Fernando Garibay segíti.


(musicpress.blog.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó