Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Dalpremier a Reggeli Gyorsban! Vendégünk volt a 1/2 Signature X

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-04-10 15:50:46

Tessék ismerkedni a névvel: Signature X! Már csak azért is, mert földijeinket is felfedezhetünk a banda tagjai között. A Reggeli Gyorsban vendégünk volt Mácsai Milán „Stan” és Hunyadi Gábor „Hunyusz”(képünkön: balról), akik elmondták, igazi Bács-Kiskun megyei banda a Signature X, hisz 1/2 részt kalocsai, 1/4 részt bajai, és 1/4 részt kiskunhalasi srácok alkotják.

 

Bár Milán 2012-ben, a Megasztárból ismert Gusztos Bence távozása után csatlakozott a bandához, mégis sikerült beilleszkednie az egyébként is baráti közösségbe. Sőt, Stan (egészsége) és a srácok kedvéért még a metálos hörgésről is leszokott. És bár csípi Horváth Charlie rekedtes hangját, sajátját mégsem a „cigi+whisky kombóval” védi.

 

Milán torkát bár megviselte a kemény metálos hörgés, mára semmi baja, SŐT! A Reggeli Gyorsban veletek együtt meghallgattuk a Signature X Megváltó című dalát, amelyben nem kicsit jó a srác. Jah, és egyébként kérjétek bátran az sms partyban!


 Itt figyelheted le a videó klipet

A fiúk meséltek a kisfilm történetéről, sőt arról is, hogy a mai nap kifejezetten fontos a számukra, hisz egy tehetségkutató verseny szavazása, amelyen ők maguk is szerepelnek, épp ma zárul le. Szóval kattints a lejátszóra Stan és Hunyusz beszámolójáért, aztán tessék szavazni a Signature X-re, itt:

http://talentometer.hu/nevezettek/signature-x


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó