Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Csúcsra járatott hókotrók Kalocsán, áramszünetek a környékben

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-01-07 12:23:54

Amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan olvadásnak is indult a csütörtök reggelre Kalocsára és környékére zúduló, körülbelül húszcentis hótakaró.

hirdetés

hirdetés

Míg a megelőző napokban ónos eső nyomán keletkezett jégpáncél tette próbára a közlekedőket és az autótulajdonosokat, csütörtökre ehhez társult a tetemes mennyiségű hótakaró.

A vételkörzetben többek között Homokmégyen, Hajóson és Soltvadkerten áramszünetet okoztak a fagyott víz és hó súlya alatt leszakadt faágak, amelyekből Kalocsán sem volt hiány – ilyen jellegű problémáról azonban a városból nem kaptunk híreket.

Loibl László, a belterületi hóeltakarításért is felelős Parkgondozó Kft. vezetője a KORONAfm100-nak elmondta, hogy a havazás éjjelétől ugrásra készen várták, hogy indítsák gépeiket, amelyek a belvárosból kifelé haladva tisztították az utakat.

Olvasó-hallgatónk, Blaskovics Ádám képe

Loibl László, a kalocsai Parkgondozó Kft. vezetője kiemelte, hogy a csúszóssá vált forgalmi csomópontokra külön figyelmet fordítottak.

Hozzátette, hogy az önkormányzati létesítmények és intézmények biztonságos megközelíthetőségének érdekében a cég közmunkásai ragadtak lapátot és vonultak helyszínre.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó