Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Csövik, pia, Budapest: itt az új Rednex-klip!

Szerző: Vörös István, – 2012-11-06 07:36:03

Két hónapja jártak nálunk, hogy a Garay utcai "gettóban" forgassák új, The End című daluk klipjét, de csak mára sikerült összevágni az anyagot...


Nézd meg a Rednex Budapesten forgatott videóját!

A 90-es évek kultikus popcsapata hajléktalanok közt, sörrel és röviddel ünnepelte a tényt, hogy Magyarországon hatodába kerül a pia, mint náluk, ráadásul Budapest legtöbb kerületében még a közterületi italozás miatt sem verik bilincsbe a népeket. Ha már itt voltak, persze hakniztak is a Budapesti Sörfesztiválon, a Magyar TV-ben és Debrecenben.

A helyszínül szolgáló, gettként is emlegetett - számukra bizonyára igen egzotikus - Garay utcában, azon kívül hogy nagy feltűnést keltettek, nagyon élvezték a helyiek társaságát, így hajnalig mulatoztak velük. Olyannyira jól érezték magukat, hogy még egy helyit is maguk közé fogadtak mint csapattag, s a Rufus Jones nevet adták neki.

Az új videó nem megszokott módon készült el. Angolul a "flowumentary" kifejezést használják rá. Magyarul ez annyit tesz, hogy berúgtak, mint a sakál, és nem emlékeztek rá, mit vettek fel a telójukkal spontán, váratlanul bekövetkezett dolgok, események - például a piás vizelés - dokumentálása, melyet nagy részben az éppen adott környezet formál meg.

(neon.hu)


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó