Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Csarnoképítéssel ünnepli jubileumát a Budamobil

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-02-26 08:39:34

Félévszázados fennállását ünnepelte pénteken a kalocsai Budamobil-Cargo Járműipari és Szolgáltató Kft. Stílusosan a cég telephelyének erre a napra speciálisan átalakított csarnokába várták az ünnepségre meghívott népes vendégsereget.

Soraikban a dolgozói állománytól régi partnereken át az országos és helyi közéleti elöljárókig rengetegen visszaköszöntek.

A jubileumi eseményre hivatalosak nem csak közösen révedhettek a múltba és nyerhettek bepillantást, a dinamikus fejlődés reményével átitatott jövőbe, egy erre a napra berendezett tárlatot is megtekinthettek, amely átfogta a Budamobil fejlődésének ötven évét.

A céget édesapjától, Szikrái Istvántól átvevő és 2005. óta vezetőként irányító Sziráki Szilárd a pulpitusról mondott köszönetet mindenkinek, aki hozzájárult, hogy együtt ünnepelhetnek, remélve, hogy legközelebb tervezett beruházásaik átadásán is találkoznak majd.

A kalocsai Budamobil-Cargo Kft. ötvenéves működését ünneplő pénteki összejövetel meghívott vendége volt Font Sándor országgyűlési képviselő, aki beszédében méltatta a vállalat eredményeit és gazdasági szerepét.

Hozzá csatlakozva osztotta meg gondolatait a rendezvényen ugyancsak személyesen tiszteletet tévő Marczinkó Zoltán István helyettes államtitkár is köszöntötte, gratulált az elért eredményekhez.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó