Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Csak \"kibulizták\": megszűnik a ZP és a Rio!

Szerző: Gábor János, – 2011-05-15 17:47:46

Az alkotmány hatályba lépésének emlékhelyét alakítják ki a Zöld Pardon jelenlegi területén a Goldmann György téren – tudta meg az Index. A döntést a XI. kerületi képviselőtestület hozta, akik arról is határoztak, hogy a Petőfi híd budai hídfőjének déli lehajtójánál 2012. január 1.-re Országzászlót állítanak. Az újbudai önkormányzat itt kívánja méltóképpen ünnepelni az új alaptörvényt.



A beruházással együtt jár, hogy végleg megszűnik a hídnál tíz éve üzemelő két szórakozóhely, a Zöld Pardon és a Cafe del Rio. A kocsmáknak az idei vendéglátó-ipari szezon zárása után, októberben kell eredeti formájában visszaszolgáltatniuk a két parkrészt.



A ZP és a Rio bérleti szerződése egyébként már 2010. december 31-én lejárt. A kerület vezetése azonban hónapokig húzta, hogy állást foglaljon az előző polgármesterrel, Molnár Gyulával szemben politikai játszmákban is felhasznált szórakozóhelyek jövőjét illetően. A testület végül a tavaszi idénynyitó napján, április 21-én hagyta jóvá, hogy ebben az évben még működhessenek a kocsmák – írta az Index.

zene.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó