Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Compact Disco: Liszt Ferenc a Feel The Rainben!

Szerző: Gábor János, – 2012-02-21 10:35:15

Komoly reményekkel indul a Compact Disco

Koncerteznek és készül a Sound Of Our Hearts videoklipje is. Walkó Csaba, a Compact Disco énekese szerint ahhoz, hogy a zenekar az Eurovíziós Dalversenyen sikert érjen el, elsősorban a dal erejében kell bízniuk.



- Éreztük, hogy egy olyan dal született, amely méltó lehet arra, hogy Magyarországot képviseljük vele. A végeredmény pedig maga lett a csoda. Nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hogy mi mehetünk Bakuba. A dal a születése óta sokat változott, sokkal filmszerűbbé vált. Azt szeretnénk, ha monumentálisabb lenne a megszólalás. De nem akarunk matekozni, hogy mi működhet a versenyen, csupán azt szeretnénk, ha a dal üzenete átmenne. Mert azt hiszem, ez a dal nagyon fontos dolgokról szól. Boldog vagyok, hogy az emberek megértették az üzenetét, és ránk szavaztak - mondja a Compact Disco énekese, Walkó Csaba, aki zenésztársával, Pál Gábor szövegíróval közösen dolgozik.


A Compact Disco zenekarra már évekkel ezelőtt felfigyeltek külföldön: brit és svájci slágerlistára is felkerültek. A híres dj-k, közöttük Tiesto is műsorra tűzte számukat. 2011 májusában jelent meg a Feel The Rain című kislemezük, melynek címadó dala nagy sikert aratott. Ebben az évben elnyerte a banda Az év elektronikus zenei produkciója és a legjobb albuma díjakat.


Liszt Ferenc születésének 200. évfordulója alkalmából a Compact Disco a 2. magyar rapszódiát dolgozta át, a Szerelmi álom harmadik tételét pedig a Feel The Rain című számukba integrálták.

Kárpátinfo.net
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó