Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Külföld

Colleen Bradley Bell lehet az új amerikai nagykövet

Szerző: Korsós Éva, – 2013-11-07 07:55:59

Barack Obama amerikai elnök Colleen Bradley Bell televíziós producert, környezeti, művészeti és szociális ügyek támogatóját, újraválasztási kampányának adománygyűjtőjét jelölte az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének - közölte a Fehér Ház.



Colleen Bell a hivatalos közlemény szerint 2012 óta a Bell-Philips Television Productions Inc. producere, korábban a cég különleges projektjeinek igazgatója, társproducere és forgatókönyv-felügyelője volt. A nagyközönség számára leginkább a Gazdagok és szépek című szappanopera producereként ismert.
Az új budapesti nagykövet kinevezését, amelyre a washingtoni magyar nagykövetség tájékoztatása szerint a Külügyminisztérium a múlt héten adta meg a fogadó nyilatkozatot (agrément), az amerikai szenátusnak is meg kell erősítenie.

Az előző budapesti amerikai nagykövet, Eleni Tsakopoulos Kounalakis július végén távozott posztjáról, a külképviseletet augusztus óta ideiglenes ügyvivői minőségben M. André Goodfriend vezeti.
A hivatalos életrajza szerint Colleen Bell 2012-2013-ban az Előadóművészetek John F. Kennedy Központja kuratóriumának főkurátora volt. 2010 és 2012 között a washingtoni központ tanácsadói bizottságának tagja volt, és 2011-ben a testület kinevezett elnökeként is tevékenykedett.

(klubradio)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Visszatér a meleg


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó