Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Cirkuszba Jacksonnal! Porondon a Király!

Szerző: Gábor János, – 2010-04-22 11:01:02

A világhírű Cirque du Soleil társulata Jacko emlékét idézi fel következő show műsorában, ami 2011 végén Las Vegasból indul világkörüli turnéjára.

A kanadai székhelyű társulat már évekkel ezelőtt tárgyalást folytatott Jackoval a műsor elindítása kapcsán, hisz köztudott tény, hogy Michael Jackson nagy rajongója volt a Cirque du Soleil előadásainak. A show előzetes terveinek kidolgozását még a sztár halála előtt megkezdték, az elsődleges koncepciók alapján, az előadás fő motívumát Jacko zenei stílusára és jellegzetes mozgásstílusára építették volna. A sztár halálát követően a félbe maradt megállapodást újra tárgyalták, mivel az elmúlt időszak elég botránnyal sújtotta a család minden tagját, így nagyon alapos megfontoltsággal kezelték a társulat kapcsán felmerülő szerződéseket.



Végül Katherine Jackson a néhai sztár édesanyja sem tudott nemet mondani a felkérésre, így áldását adta a showra a család legkisebb tagjainak örömére. John Branca a Michael Jackson- hagyaték egyik kezelője is alá támasztotta a híreket, miszerint Jacko megrögzött Cirque du Soleil rajongó volt , egy alkalommal együtt élvezték a fantasztikus előadást.

A műsorkészítők úgy gondolják az előadás színtereként Vegas a legjobb választás, mivel méltó módon tükrözi a halhatatlan Michael Jackson tehetségét és csillogását.



Egyesek szerint ez csupán egy jó üzleti fogás, miszerint a következő kaszinó a ’Neverland’ farm nevet kapja majd Jacko szórakoztató komplexuma után, ami biztosan szép summát hoz majd a család konyhájára. A Cirque du Soleil-nek nem ez lesz az első olyan jellegű előadása, melyben híres előadókat elevenítenek meg. Korábban együtt dolgoztak a Beatles-el, amiből később egy lemezt is a piacra dobtak, ami a ’Love’ nevet kapta, majd a tavalyi év hatalmas sikere az Elvis Presley-ről elhíresült ’Viva Elvis’ című show volt.

Bius

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó