Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Cher zenél a Parton Csepregi Éva előtt

Szerző: Vörös István, – 2011-07-11 09:32:59

Úgy döntöttetek, hogy a Korona FM 100 második Retro-Fesztiválja előtt az örökifjú popdíva, Cher koncertezzen az éterben. A Korona LIVE szavazásának végeredménye nyomán tehát azt a műsort hallgathatjátok meg, melyet Cher Budapestre is elhozott 2004-ben, búcsúturnéja egyik állomásaként.

A Korona LIVE e heti adásában tehát olyan slágerek forrósítják majd fel a rádiókat és a Korona Parton a hangulatot, mint a Believe, Strong Enough, If I Could Turn Back Time, Half Breed, The Shoop Shoop Song vagy az All Or Nothing. Szeretnéd élőben meghallgatni több generáció kedvenc örökzöldjeit? Gyere ki már este nyolcra a Partra és egy jó koktél, vagy frissítő mellett hangolódj a 2. RetroFestre és Csepregi Évára Cherrel!


Ezt a dalt is meghallgathatod péntek este!

A leadott több mint 100 voks alapján a jövő héten a Republic győri koncertjén a sor, majd a nemrég új albummal előrukkolt Beyoncé dalol a Korona LIVE-ban!

Köszönjük a szavazatokat, és ne feledjétek: péntek este II. RetroFest a Korona Parton Fekete Antival, Sztakó Szabival, Németh Istvánnal, Csepregi Évával, és a Ti döntésetek nyomán Cherrel!



Tudod, mit csinálsz péntek este? Mi már tudjuk! Take a PART!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó