Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Celeb-majomparádé: Viva la Sugarloaf!

Szerző: Vörös István, – 2011-08-30 14:34:23

Na ez igen! A Dér Heniék keményen odapörkölnek a hazai celeb-kultusznak: "Való Világosék" vedelnek és alsógatyában parádéznak, Fluor kicsi legókkal játszadozik, majd SP-t kurkássza... elmebeteg és zseniális! Megjött a "Szervusztok celebek!" videóklipje!


A klip "díszes" társasága

A majombőrbe bújt hazai celebek boldogan ugrálnak és karaokeznak a Sugarloaf "Instant karma" című nagylemezének második slágerére - mintha nem is vágnák, hogy saját alázásuknak örülnek ennyire. Ki tudja, a klipben parodizált szereplők közül hánynak jut el egyáltalán a tudatáig, hogy mit is lát...

Egy biztos, a Sugarloaf tagjai nem valószínű, hogy meghívást kapnak Fluor Tomi legújabb lemez-bemutató koncertjére, és véleményem szerint Alekosz sem küld majd nekik dedikált példányt a legfrissebb fecske-alsógatya kollekciójából, de ezt talán mind túlélik.

Az említett "lájkos srác" nem is vesztegette az idejét: a klip megjelenésére nem sokkal nekiesett Dér Heni "celebes" fogásainak, melyet az énekesnő egy velős, elmés nyilatkozattal "visszaküldött a feladónak".

Arról nem is beszélve, hogy vagány a csapat, mert nem csak másokat aláz: maguk is felveszik a majommaszkot, bár róluk relatíve ritkán olvasni a bulvárlapok címoldalain. Reméljük, hogy ez sokáig így is marad - a dalnak pedig hatalmas karriert kívánunk!


Nézd meg a vagány videót, és kérd a dalt a Koronában (mert természetesen már megvan)!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó