Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Calvin Harris Jacko babérjaira tört

Szerző: Vörös István, – 2013-08-20 13:24:13

Calvin Harris a brit listán áprilisban felállított rekordját saját maga döntötte meg. A skót dalszerző-producer az első, aki egy nagylemezről nyolc zeneszámmal szerepelt a brit rangsor tízes mezőnyében. Korábban hét felvétellel Michael Jackson tartotta a rekordot.


Calvin Harris a múlt héten a kilencedikkel is bejutott, az Ayah Marar jordán énekesnővel készült Thinking About You a 14. helyről a kilencedikre lépett, a héten újabb egy helyet javított.

Az 1984-es születésű zenész tavaly ősszel forgalomba került 18 Months című harmadik stúdióalbumáról az Egyesült Királyságban a Rihannával készült We Found Love hat, a Florence Welchcsel készült Sweet Nothing egy hétig volt listavezető. Négy szerzemény az ezüstérmes pozícióig vitte: a Kelisszel készült Bounce, a Feel So Close, a Ne-Yóval készült Let’s Go és az Example-vel készült We’ll Be Coming Back. Ezek még a nagylemez megjelenése előtt járták meg a rangsort.

A késői albumkiadás jócskán hozzájárult a rekordhoz, a korong tulajdonképpen most sem számít öregnek, és elképzelhető, hogy még egy dalt kimásolnak róla. A megjelenés óta a Tinie Tempah-val készült Drinking from the Bottle az ötödik és az Ellie Gouldinggal készült I Need Your Love a negyedik helyig jutott a szigetországban.

(music.hu - Puha József)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó