Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Budapest: zárjon be a ZP! Vagy mégse?

Szerző: Gábor János, – 2011-05-20 06:00:12

Nem támogatja a főváros vezetése a Zöld Pardon bezárását - tájékoztatta Szűcs-Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-t. Mint fogalmazott, a szórakozóhely bezárását a főváros "apolitikus" lépésnek tartja. Hozzátette: a valódi, közismert országzászló egyébként is a belvárosi Szabadság téren állt.



Hoffmann Tamás, a XI. kerület Fideszes polgármestere áprilisban közölte, hogy a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő két szórakozóhely, a Zöld Pardon és a Cafe del Rio október 31-ig tarthat nyitva, ezt követően kötelességük az eredeti állapot helyreállítása, azaz a meglévő felépítmények lebontása és a közterület parkosítása. A polgármester akkor jelezte: a közterület rendezését követően az önkormányzat a területen országzászlót állít fel.

A Zöld Pardon Kft. az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a terület október 31-ét követő sorsáról, így országzászló állításáról a fenti szerződés nem rendelkezik, s ők semmilyen hivatalos értesítést, illetve megkeresést nem kaptak az üggyel kapcsolatban. A társaság ugyanakkor kiemelte: csak a 2009-es lezárt üzleti év során több mint százmillió forinttal járult hozzá a kerületi, illetve a központi költségvetéshez, miközben közvetve négyszáz embernek adott munkát.

zene.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó