Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Brutálétel dömping: mi van az uborka alatt?

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-05-13 10:21:33

A legcsípősebb hamburger meg leveri a paprikánkat

Sokan élték meg a KORONAfm100 Fantasztikus Nyár fogyi programjának előzeteseként a mai KORONAcafét: minden előkerült, aminek ételbe kerülnie nem szabadott volna soha! A fogas (!) disznósajt és a cirokseprűs zsemle a legenyhébbek - főleg a savanyú uborkás üveg alján lapuló...

Hirdetés

Hirdetés

... madárfej ismeretében!

 

Az apropót a NÉBIH által az elmúlt egy hétben leleplezett pékség és cukrászüzem adta: előbbi kenyerei nyomokban egérürüléket tartalmaztak, az utóbbiban egy helyen volt a WC és a mosogató.

Eddig a koszfészkek, jöjjenek a nagy bakik!

A KORONAcafé hallgatóit arra kértük, hogy osszák meg velünk, milyen nagyon nem odaillő dologgal találkoztak már élelmiszerben. Íme a bajnokok, a fent írtakon túl:

- cigicsikk a zsemlében
- műköröm a fagyiban
- aprópénz a salátában
- rágógumi a sajtban
- légy a pizzán
- fáradt olaj a bográcsban
- lárvák a csontlevesben

Jó, mi? Pedig nem csak az ehetetlen, ami hivatalosan is mérgező, vagy gusztustalan.

Az megvan, hogy egy ausztrál ételbár a legcsípősebb magyar paprikánál ezerszer erősebb hamburgert készít (képünkön - forrás: Johnny's Burgers)? Még a könnygáz se durva annyira, mint az Ördög Bosszúja:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó