Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Börtönt kaphat a tizenöt éves kalocsai bolti szarka

Szerző: Vörös István, forrás: keol.hu / koronaradio.hu – 2017-08-07 09:17:04

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség többek között rablás miatt vádat emelt egy 15 éves kalocsai fiú ellen, aki május 18-án sportcipőt lopott egy kalocsai üzletből, két nappal később pedig pólót és nadrágot rabolt ugyaninnen – tudatta a KEOL.hu.

hirdetés

hirdetés

Mint arról korábban híreinkben első kézből hallhattál, a cipőt viszonylag könnyűszerrel ki tudta csempészni a boltból. Következő próbálkozása során viszont már túl mohó volt, és viselkedése mellett az is feltűnt az üzlet alkalmazottjainak, hogy valamit rejteget a ruhája alatt.

A kép illusztráció!

Hab volt a tornán, hogy távozási kísérletekor az áruvédelmi kapu is bejelzett, így az üzletvezető és egy eladó megpróbálta feltartóztatni, de megütötte és meglökte őket.

Pechére a dulakodásra felfigyeltek a közelben lévő szolgálaton kívüli rendőrök, akiknek a felszólítására a vádlott a rablással szerzett ruhákat visszaadta.

A szabadlábon védekező vádlottat az ügyészség lopás vétségével és rablás bűntettével vádolja, bűnössége kérdésében a Kalocsai Járásbíróság mondja majd ki az utolsó szót.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó