Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Bortány: kiszivárgott Madonna új dala

Szerző: Vörös István, – 2011-11-14 14:31:14

Már többször is olvashattatok nálunk Madonna készülő új nagylemezéről, melyet a tervek szerint jövő tavasszal dobnának piacra. A korong sikerét olyan producerek garantálják a díva személye mellett, mint Martin Solveig, William Orbit és Benny Benassi. A lemez promóciója azonban veszélybe került: szűk fél évvel a premier előtt felkerült belőle egy teljes dal az internetre.



A Give Me All Your Love című szerzeményről már megírtuk, hogy ez egyike a Martin Solveiggel készült felvételeknek, és egy igazán pörgős, "pompomlányos hangulatú" dance-dal lesz. Nos, mindez már biztos, hiszen az internet "jóvoltából" saját fülünkkel is megbizonyosodhatunk róla, a napokban ugyanis derült égből egy rajongói fórumban megosztották a számot arra illetéktelenek. Madonna menedzsere, Guy Oseary Twitter-üzenete szerint nagyon elkeseredett és mindössze annyit fűzött az esethez, hogy "egy igazi rajongóm sosem tett volna ilyet".


Az említett dal (forrás: infogyor.hu)

A botrányos szivárgást követően a - Twitterrel egyébként elég szűkmarkúan bánó - Oseary több kérdésre is válaszolt, melyekben megerősítette, hogy a netre került felvétel egy demó, tehát nem a dal végleges album-verziója, valamint elárulta, hogy a popikon talán líraibb oldalát is megcsillantja az új lemezen, hiszen felénekelt egy balladát is a nemrég bemutatott, vegyes fogadtatásban részesült W.E. című, második saját rendezésű filmjéhez.

A tervezett megjelenési dátumot a demó-szivárgás ellenére sem terveznek változni, marad a jövő év első fele, ahogy a menedzser írta: "új év, új zene".

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó