Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Beyoncénak élőben is megy a himnusz

Szerző: Vörös István, – 2013-02-01 18:35:36

Az énekesnő a Super Bowl sajtótájékoztatóján előbb a capella elénekelte az amerikai himnuszt, majd elmondta, miért tátogott Obama beiktatásán.



Élőben is megy ám neki!


Kisebb belpolitikai botrányt okozott Amerikában, amikor egy nappal Barack Obama újbóli beiktatása után olyan hírek jelentek meg a sajtóban, hogy Beyoncé az eseményen felvételről énekelte a himnuszt. Az énekesnő azóta nem szólalt meg az ügyben, egészen mostanáig: csütörtökön sajtótájékoztatón állt a nyilvánosság elé, ugyanis a vasárnapi Super Bowl félidejében ő fog majd énekelni.


Beyoncé azonban pontosan tudta, mire lesznek kíváncsiak az újságírók, úgyhogy kezdésként kíséret nélkül, hibátlanul elénekelte a Star-Spangled Bannert, majd elmondta, miért tátogott a beiktatáskor: "Perfekcionista vagyok, és addig gyakorlok, amíg bele nem döglök. Most viszont nem volt időm együtt próbálni a zenekarral, és ezen kívül az időjárás, a késés, és az, hogy nem volt rendes beállás, mind azt eredményezték, hogy nem akartam vállalni ezt a kockázatot" - mondta az énekesnő. 


(quart.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó