Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Beyoncé & Lady Gaga: új duett készül?

Szerző: Vörös István, – 2013-01-04 16:35:35

Három éve várnak a rajongók a harmadik felvonásra.

És végre itt van! Beyoncé és Lady Gaga különös módon jelentették be, hogy harmadszorra is közösen vonulnak stúdióba. A 2010-es Telephone című videóklip végén látható “Folytatjuk” felirat után persze a rajongók biztosak voltak abban, hogy a két sztár még fog közös projekten dolgozni.




Néhány hónapja Gaga készített egy képet magáról, amelyen egy óriási méretű, “Ratchet” felirattal ellátott fülbevalót viselt. Később kiderült hogy idén megjelenő, Artpop című lemezén már biztosan lesz egy dal, ami ugyancsak ezt a címet viseli. Tegnap pedig Beyoncé jelentett meg magáról egy fotót, melyen ugyanazt a fülbevalót viseli – a két rajongótábor szerint ez több mint biztos jel.



Az első felvonás: Video Phone


A két szupersztár először 2009-ben dolgozott együtt a mérsékelt sikereket elért Video Phone című dalon, majd óriásit robbantottak a Telephone-al, melyet Gaga eredetileg Britney Spearsnek írt, végül inkább megtartotta magának.



Újra együtt: Telephone


Beyoncé jövő hónapban a Super Bowlon áll színpadra, ahol lehet, hogy már Gagával fog énekelni. Az Anyaszörnyre mellesleg ráférne egy ekkora közönség, mivel a hírek szerint észak-amerikai turnéján óriási kedvezményekkel sem fogynak a jegyek, hasonlóan a dél-amerikai körúthoz.



És egy kis extra: a jól ismert sláger Britney-demója, akinek eredetileg szánták


(Mosaic Online)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó