Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Bevétel-rekorder jótékonysági fesztivál zárult Kalocsán

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-06-12 11:50:00

Bár az összesítés még folyamatban van és konkrétan nem tudni, hogy mennyi is az annyi, de minden bizonnyal bevétel-rekorddal zárult a XXV. Kék Madár Fesztivál vasárnap este Kalocsán.

Hirdetés

Hirdetés

Ezt a szervezőcsapat már az esemény fináléját jelentő koncert előtti bevételeket összesítve bizton ki merte mondani, ami hatalmas örömmel töltötte el a szervezőt, az események pedig mindazon százakat, akik jegyet váltottak egy-egy koncertre, színházi előadásra.

Zséda érsekkerti műsorára szinte csordultig telt a szabadtéri színpad nézőtere, a Pálos Hanna-Nagy Ervin által bemutatott szombati előadásra pedig a helyszínen is sokan sorba álltak egy-egy felszabaduló színházi hely reményében.

Lakatos György főszervező ezúton tolmácsolja mindenkinek a köszönetét, akik hozzájárultak ehhez a sikerhez, úgy a szervezők, mint a nagyérdemű oldaláról.

 

Lakatos György a KORONAfm100-nak a fesztiválzárás másnapján adott interjújában kiemelte, hogy a programok törzsközönsége mellett szép számmal érkeztek olyanok is, akiket korábban még nem látott a fesztiválon.

Nem úgy, mint az a kislány, akinek a mosolyáért huszonöt évvel ezelőtt elkezdte mindazt, amit ma a Kék Madár jelent – és szombaton viszontláthatta, mesélte.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó