Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Benke Mónika belépett a kalocsai Kunszt-díjasok sorába

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-05-16 16:17:50

Szerda délután tizennyolcadszor adományozta az általa alapított, Kunszt József elődjéről elnevezett díjakat dr. Bábel Balázs érsek-metropolita.

Az elismerteket, és az ünneplő közönséget az ASTRICEUM Érseki Múzeum patinás aulájában fogadták, ahol a főpásztor köszöntötte a megjelenteket, majd Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár mondott ünnepi beszédet.

Ezt követte a Kunszt József-díjak átadása, és a kecskeméti Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola növendékeinek műsora.

Akik pedig az idén beléphettek az elismerésben részesültek táborába Kalocsa Város ajánlásában Benke Mónika Veronika, Kalocsa Város Óvodája és Bölcsődéje Kunszt Utcai Tagóvodája tagóvodavezetője.  

A szerzetesi fenntartású katolikus intézményekből P. Nagy Attila piarista házfőnök, a kecskeméti Piarista Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Óvoda volt igazgatója, míg a Főegyházmegye fenntartásában működő alapfokú katolikus oktatási-nevelési intézmé-nyekből Papp Zsolt, a kecskeméti Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola igazgatója vehette át a rangos elismerést.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Felborult egy autó Miskénél


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó