Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Bemutatták a Paks 2. új arculatát

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-10-10 12:14:20

Paks II. Atomerőmű Zrt. néven működik tovább a két új blokk megvalósításért felelős projekttársaság. A cégnév mellett az új dinamikus logó is azt jelzi, hogy a megvalósítás szakaszába lépett a beruházás, hangzott el a társaság vezetése által hétfőn, az atomvárosban tartott sajtótájékoztatón.

Az MVM Zrt. 2012-ben alapította a projekttársaságot MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. néven, azonban a cég 2014. november 15. óta már nem tagja az MVM Csoportnak.

A megvalósítási szerződések aláírásával, az uniós vizsgálatok eredményes lezárása után a név- és arculatváltás a lehető leggördülékenyebb módon megvalósíthatóvá vált.

Az új név mostantól azt jelzi, hogy a két új atomerőmű blokk nemcsak megépül, hanem legalább 60 évig a magyar lakosság és gazdaság szolgálatában biztosítja az olcsó, biztonságos, klímabarát villamosenergia-termelést, mondta Lenkei István vezérigazgató a médiaeseményen.

A Paks 2. Zrt. „P” betűjének és a római kettes összevont betűpárjának kirajzolódó logója, megidézve a Play/Start gombot, az elindulás, előremutatást jelképezi, tette hozzá a vezérigazgató.

Lenkei István kiemelte, hogy az elvégzett feladatokat sikerült külső partner bevonása nélkül, a társaság keretein belül elvégezni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó