Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Belvárosi útlezárás, vízhiány a láthatáron

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-11-11 08:16:19

Múlt vasárnap óta küzdenek a kalocsai belvárosban történt csőtörés helyének beazonosításával a vízszolgáltató cég munkatársai - pénteken folytatódik a hibaforrás keresése.

hirdetés

hirdetés

Napok óta folynak a munkálatok Kalocsán a Hunyadi és az Ady utca sarkán. A múlt vasárnap történt csőtörés okát próbálják javítania a szakemberek, amely első nekifutásra rutinfeladatnak tűnt, azonban kedden ismét arra lettek figyelmesek a környező ingatlanokban, hogy gyűlik a víz a pincében. Ezután hangradarokkal próbálták beazonosítani a csőtörés helyét.

"A gyanú az, hogy a 200-as átmérőjű vezeték enged valahol a Hunyadi utcában, amelynek feltárása nagy pusztítással" fog járni, fogalmazott Szigeti Attila, a Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. műszaki igazgatója, hozzátéve, hogy péntek éjjel egy óráig folyamatosan dolgoztak a helyszínen, a mai nap folyamán folytatják a munkát. A következő állomás az Ady Endre és a Hunyadi utca kereszteződésétől a börtön épületének sarkáig tartó utcaszakasz lesz, ahol a délelőtt folyamán vízhiánnyal kell számolni, a vezetékrendszer felépítéséből fakadóan ugyanis úgy vélik, ez a terület lehet a felelős a szivárgásért.

A szóban forgó szakaszon várhatóan félpályás lezárás mellett haladhat majd a forgalom.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó