Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Beköltözik a kalocsai könyvtárba Kína

Szerző: Lukács Kata, koronaradio.hu – 2017-09-11 18:00:00

Szeptemberben különösen érdemes lesz betérned a Kulturális Központ és Könyvtárba, hiszen az egyre hidegebb őszi estéken mindig jó barát egy kötet és megpakolva a könyvespolc ígéretes programokkal, amihez csupán egy olvasójegy szükséges, sok esetben pedig csak a személyes jelenléted.

Hirdetés 

Hirdetés 

Csikós Mariann a a Kalocsai Tomori Pál Városi Könyvtár megbízott vezetője katalogizálta a havi kikapcsolódási lehetőségeket, amelyek között a nyelvi társalgótól kezdve a Kalocsai Alkotók Köre rendezvényen át egészen a tudásklubig rengeteg élménnyel gazdagodhatsz. A ráadás egy ázsiai szemelvény, amelyben Kína kincsei várnak felfedezésre.

 

Csikós Mariann a a Kalocsai Tomori Pál Városi Könyvtár megbízott vezetője hozzátette, hogy a kicsiknek ugyancsak öröm lesz belépni a gyerekkönyvtárba, hiszen a Baba-mama klub mellett kézműves foglalkozásokkal és mesevetítéssel igyekeznek az apróságok kedvében járni. Az intézmény munkatársa kiemelte, hogy megújult webes felülettel várják a könyvmolyokat, amely mindenki számára könnyebbé teszi az eligazodást az intézménnyel kapcsolatos információk között.

 

(forrás: Kalocsai Néplap) 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó