Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Beatrice vagy Budapest bár koncert is lehet Kalocsán?

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-03-18 11:53:17

Hetek óta dolgozik már a Kalocsa díszpolgárává választott Lakatos György azon, hogy az idén is színes és nívós programokkal töltse fel a nyári Kék Madár Fesztivál palettáját.

hirdetés

hirdetés

 A kínálat már „92 százalékos”, nyilatkozta rádiónknak korábban a fesztiváligazgató, részleteket viszont egészen idáig – a véglegesítésre váró elemekre utalván – nem osztott meg a nagyközönséggel.

Csütörtökön megtört a jég, és a rendezvény főszervezője lerántotta a leplet az időközben biztossá vált fellépőkről, valamint a könnyűzenei koncert lehetséges három fellépőjét is megnevezte – hozzátéve, hogy egyelőre mindhármuktól megerősítést vár, tehát az ő kalocsai szereplésük még egyáltalán nem biztos!

Az ő jelenlétük - még - kérdőjeles

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy június 10-től 12-ig tartó, idén 24. alkalommal életre hívott Kék Madár Fesztivál programhelyszínei közé felkerültek-e a Kalocsa Szíve Program nyomán megújult létesítmények.

Lakatos György fesztiváligazgató erről is beszélt, valamint kilátásba helyezett egy utcabált, amely elmondása szerint, korábban spontán módon ugyan, de nagyon jól sült el.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó