Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Bárki bejárhatja majd a megújuló Vigadó sori társasházat

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-09-07 12:50:00

Már csak fotók, és évekkel ezelőtti tudósítások állítanak emléket Kalocsán a Vigadó sor 2. alatti társasházban egykoron uralkodott áldatlan állapotoknak.

Hirdetés

Hirdetés

A környéken járva messziről vonzza a tekintetet a Vajas parti épület, annak megújult, fiatalosan játékos, mégis elegáns színekkel borított külsejével, belül pedig mondhatni álomlakások vannak születőben, amelyek ugyan még befejezés előtt állnak – azok térbeli tagolása és minőségi műszaki ellátottsága már a mostani állapotában is jól látszik.

Sklutéti Csaba, a felújítást és átalakítást végző építőipari vállalkozás ügyvezetője helyszíni szemlénk során az előttük álló teendőkről beszélt rádiónknak, valamint bejelentette, hogy rövidesen nyílt napot is tartanak a Vigadó sor 2-ben.

 

Skultéti Csaba kalocsai építőipari vállalkozásvezető arról is örömmel számolt be, hogy a megújuló Vigadó sor 2. alatti társasház új, modern lakásai iránt már most is élénk az érdeklődés.

Hozzátette ugyanakkor, hogy amikor nekiláttak az épület helyreállításának, komolyabb kihívással is szembesülniük kellett, mintsem a tényleges kivitelezési feladatok ellátása. A mai állapotot ugyanakkor elégedetten nyugtázza.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó