Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Balaton Sound: visszatér Calvin Harris és érkezik a Prodigy

Szerző: Vörös István, – 2013-02-21 15:39:19



A múlt heti voltos akció után a Balaton Sound is a Facebookon, félóránként jelent be új fellépőket az idei fesztiválra. Elsőre rögtön egy meglepetés érkezett, hiszen úgy néz ki a július 10-ei, már teltházas Budapesti fellépés után Zamárdiban is koncertet ad majd a Crystal Castles.



Ők eredetileg február 26-án léptek volna fel az A38-on, de nyárra halasztották a koncerteket, így viszont kétállomásos magyar turnét nyomnak majd a jelek szerint. A népszerű kanadai elektronikus duón kívül jön még a Balaton partjára Armin van Buuren trance-isten is, de a mainstream elektronikus tánczene ügyeletes kiskirálya Calvin Harris is visszatér.



Jön Axwell a Swedish House Mafiából illetve honfitársa Alesso és a londoni Jamie Jones. Fellép még a Soundon az idén 20 éves, legendás Wu-Tang Clan rapkollektíva, akik ráadásul a teljes legénységgel (RZA, GZA, Method Man, Inspectah Deck, Raekwon, Ghostface Killah, U-god és Masta Killa) jönnek - kivéve persze a kilenc éve elhunyt Ol\' Dirty Bastard. Miközben a Wu-Tang ritkán látott vendég hazánkban, a Prodigy lassan már itt lakik, hiszen idén Zamárdiban zenélnek majd. Rajtuk kívül fellép még Zamárdiban július 11 és 14 között a berlini Henrik Schwarz, a portugál származású egyszemélyes technoprojekt The Advent, a nagyszájú ausztrál rapperlány Iggy Azaela, az elektro trash duó Belzebass, a Berlinben élő svéd Jan Blomqvist, illetve a nyolcvanas évek elektronikus zenéinek kanadai megszállotja, Fairmont is.

(Lángoló Gitárok)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó