Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Bajban az AC/DC: mi lesz az énekessel?

Szerző: Dankó Gábor, forrás: Lángoló Gitárok blog – 2016-03-08 08:37:12

Leállt az AC/DC amerikai turnéja Brian Johnson fülproblémái miatt. Az orvosok azt javasolták az énekesnek, hogy azonnal hagyja abba a turnézást, különben teljesen elveszítheti a hallását.

hirdetés

hirdetés

Hogy ez pontosan mit jelent, arról nem szól a közlemény, tehát nem tudni, hogy Johnsonnak végleg fel kell-e hagynia a koncertezéssel. Az viszont egyáltalán nem jó jel, hogy a zenekar bejelentette, hogy később pótolják az elmaradt fellépéseket valószínűleg egy vendégénekessel.

Ez egyáltalán nem jó hír az AC/DC európai rajongóinak sem, ugyanis májusban, júniusban itt játszott volna a zenekar, de ezek szerint vagy ez is csúszik, vagy már itt, köztük a bécsi állomáson is vendégénekes lesz.

Nem ez az első csapás az AC/DC-re az utóbbi években. Először Malcolm Young gitáros lett visszafordíthatatlan beteg, ki is szállt teljesen a zenekarból, majd Phil Rudd dobos lett teljesen antiszociális, így kénytelenek voltak helyette is mást keresni. Egyébként talán pont Johnson nyilatkozta azt, hogy amíg Angus Young képes felmenni a színpadra, addig lesz AC/DC, szóval lehet egy énekescserét is simán lezavarnak megint.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Jogerősen is védett a Golgota


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó