Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Bács-Kiskunban folytatódik Schmitt Pál országjáró körútja

Szerző: Vörös István, – 2011-12-06 12:41:55

Bács-Kiskun megyében folytatja csütörtökön az év elején megkezdett országjáró körútját Schmitt Pál államfő - közölte Kiss Norbert, a Köztársasági Elnöki Hivatal társadalmi kapcsolatok hivatalának vezetője hétfőn Kecskeméten.


Az MTI beszámolója szerint a köztársasági elnök Kecskeméten a városi és a megyei önkormányzat közös ünnepi közgyűlésén vesz részt, majd megnézi a Mercedes-Benz gyárát, utána pedig Hajósra, Bajára és Jánoshalmára látogat  - mondta a hivatalvezető.

Schmitt Pál, akit ezúttal is elkísér majd felesége, Schmittné Makray Katalin - a megye kulturális életét, a turisztikai lehetőségeket és a munkalehetőségeket is áttekinti reggeltől estig tartó látogatása során - fűzte hozzá Kiss Norbert, aki az elnöki hivatal ajándékaként sporteszközöket adott át a kecskeméti Lánchíd utcai általános iskolának.

Az államfő az ország valamennyi megyéjébe ellátogat januárban kezdett körútja során, amelynek első állomásaként Borsod-Abaúj-Zemplén megyét kereste fel, majd Veszprém, Jász-Nagykun-Szolnok, Fejér, Tolna, Somogy és Komárom-Esztergom megye következett.

(MTI)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó