Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Bábel érsek átadta a Kunszt József-díjakat

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-05-16 13:28:25

Csütörtök délután adta át a kalocsai érsek az által alapított, elődjéről elnevezett Kunszt József-díjakat.

Az elismerést minden esztendőben egy-egy példamutató munkát végző pedagógus kaphatja meg a Főegyházmegye fenntartásában működő alap és középfokú oktatási intézményből, egy szerzetesi fenntartású iskolából, valamint Kalocsa Város egyik iskolájából. Utóbbira a városvezetés idén a Kossuth Zsuzsanna Humán és Kereskedelmi Szakközépiskola, Szakiskola földrajz-testnevelés szakos tanárát, Tamás Ferencet tartotta érdemesnek. Laudációját Simon Zoltán alpolgármester mondta a ceremónián.

Vételkörzetünkből a keceli II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda pedagógusa, Illésné Márin Éva is az idei Kunszt József-díjasok között szerepelt. Az őt méltató beszédet Berger József igazgató mondta az átadáson.

További két kategóriában Kunszt József-díjat vehetett át Fazekas József tanár, a kecskeméti Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumból, valamint Szabó Julianna igazgatóhelyettes, a kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Katolikus Mezőgazdasági, Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola tanára.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Yvette Kalocsán (is) tombolt


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó