Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Az utolsó fantasztikus nap Horvátországban

Szerző: Füstös Éva, Lukács Kata – 2015-08-24 11:38:34

Nagyon hamar ránk köszöntött az utolsó nap a KORONAFm100 fantasztikus hosszú hétvégéjén Kraljevicában!

Nem is nagyon akaródzott senkinek hazaindulni, hiszen megint szikrázó napsütés és síma víztükör csábított bennünket egy utolsó délelőtti strandolásra.

Jól bereggeliztünk, aztán csomagolás, szendvicskészítés a hazaútra, szobák elhagyása következett, amihez nem nagyon volt kedve a társaságnak. Éppen, hogy belejöttünk a nyaralásba és már indulunk is haza?!

Ezért a reggeli közös kávézás alatt úgy szavazott a többség, hogy maradunk még néhány órát. Csomagok be a buszba, strandcuccok a kézbe azután irány a part! Mindenki kihasználta az utoló perceket is, hogy utoljára búvárkodjon, matracozzon, fejest ugorjon, lubickoljon a ten.gerben! A víz alatti élőlények is élénk mozgásba lendültek, abszolút nem zavarta a halrajokat, hogy árgus búvárszemüveges egyének bámulják őket, sőt némelyik halacska még kiváncsian meg is közelített bennünket.

Gergőnek és Janinak sikerült is megörökítenie ahogyan a vízbe hatoló napsugarak megcsillanak a tengeri élőlényeken. Hamarosan ezt is megmutatjuk :)

Nóra olyan szerencsés volt, hogy nem mindennapi leletre bukkant: talált egy gyermektenyérnyi rákot, ami már nem élt, úgyhogy kiszárítottuk a napon, majd gondosan becsomagoltuk, hogy itthon kifőzés után Nóra horvátországi emlékei között díszelegjen.

Előző nap Balázsnak sikerült "begyűjtenie" egy alig használt labdát, amit aztán "bedobott" a  közösbe ! De mi legyen a labda sorsa, ha véget ér az utazás?... találgattuk a strandon. Majd jött az ötlet: mindenki írja alá, hozzuk haza és a rádióban találjuk ki, hogy mit tegyünk vele.... és ez így is lesz részletek a keddi KORONAcaféban:)

Aztán nem lehetett már tovább húzni az indulást, de mikor már fél lábbal a buszon voltunk valaki felkiáltott:-" azok ott nem delfinek?"

...és tényleg azok voltak, bejötetk az öbölbe, ahol nagyon gazdag a kínálat fincsi halrajokból és ott költötték el a reggelijüket, miközben időnként fel-fel ugrottak a vízből, ahogy ezt eddig természetfilmeken láttuk. Balázsnak sikerült is készítenie egy-két videofelvételt, amelyet majd szintén megmutatunk:)

Úgy éreztük, hogy ettől felemelőbb már nem is lehetne a búcsú pillanata. Fantasztius volt, mint ahogyan az egész nyár a KORONAFm100-on!

Az utolsó fantasztikus nap és a hazaút képei ITT.

 

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó