Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Az öreg Bilbó is szerepel a Hobbitban!

Szerző: Gábor János, – 2011-04-23 16:30:05

Peter Jackson rendező a Facebook-oldalán osztja meg a legfrissebb híreket az egy évtizede várt Hobbit c. film forgatásáról. A Gyűrűk ura-filmek előzménytörténetéből két részes megamozit készítenek mintegy 500 millió dolláros (!) büdzsével, és a fanok arcára megint széles vigyort tapasztott a legújabb szenzáció: sok ismerős arc mellett a Zsákos Bilbót eredetileg megformáló Ian Holm is visszatér a vászonra!



Holm az öreg Bilbót formálja majd meg, "fiatal kiadását" pedig a Sherlock c. (nálunk nem sugárzott) sorozatból ismert Martin Freeman. A régi arcokból, az eredeti trilógiából visszaköszön még Ian McKellen (Gandalf), Andy Serkis (Gollam), Elijah Wood (Frodó), Cate Blanchett (Galadriel), Orlando Bloom (Legolas) és Christopher Lee (Szarumán) is. Utóbbi szereplése azért meglepő, mert annak idején rendesen összerúgta a port Jacksonnal, amiért az kivágta a jelenetét a Király visszatér c. utolsó epizódból, így a rossz útra tért varázsló halála csak a hosszabb DVD-változatban látható.



Ami a színészeket illeti, szeretettel üdvözölhetjük a stáblistán Peter Jackson egyik kedvencét, a gyönyörű és nagyon tehetséges Saoirse Ronant (Komfortos mennyország, Hanna), aki karakternevéből (Itaril), és tetszetős külsejéből kiindulva egy tündeharcost formál majd meg, illetve az eredeti Star Trek-mozik jó öreg Spock-kapitányát, Leonrad Nimoyt. A színészlegenda a kulcsfigurának, Smaugnak, a sárkánynak kölcsönzi a hangját.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó