Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Az eső sem tudta kimosni a tömeget az Érsekkertből

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-05-02 13:00:00

A hét végén kétnapos programsorozat, majd zuhogó eső kíséretében vált Kalocsa első számú, új kedvenc rendezvényterévé az érsekkert.

Hirdetés

Hirdetés

A Kalocsa Szíve Program égisze alatt megújult, megszépült és átalakult parkban szombaton tartott esküvő-bemutató, kiállítás és az azt követő Járási majális tömegeket vonzott a helyszínre, amely a szervező Kulturális Központ és Könyvtár igazgatója szerint akár tízezer fős közönség befogadására is képes, hiszen az egyes helyszínek kisebb csoportokban szívják fel a kilátogatókat. Dr. Magóné Tóth Gyöngyi a hét utolsó óráira barátságossá vált időjárás ellenére úgy véli, sikeres majálist tudhatnak maguk mögött, a helyszínről pedig szuperlatívuszokban nyilatkoztak az általa megkérdeztettek.

 

(Fotó: Művelődési Központ – Kalocsa, Facebook)

Dr. Magóné Tóth Gyöngyi, a Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár igazgatója úgy véli, „jól vizsgázott” új rendezvénycentrumként az érsekkert és bízik abban, hogy a „Kalocsa nyár” keretében meghirdetett programok mellett is folyamatos lesz majd a jövés-menés a parkban, különösképpen a mostantól rendszeresen nyitva tartó Platán háza táján.

(Fotó: Művelődési Központ – Kalocsa, Facebook)

Ezt olvastad már?

Izgalmas meccsel zárt a KSE


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó