Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Az előzetes is megjött a Bosszúállókhoz - DÖGÖS!

Szerző: Gábor János, – 2011-10-12 18:37:53

Miután közöltünk néhány forgatási fotót a Bosszúállók című, jövőre érkező blockbusterből, nem is kellett sokat várni az első előzetesre. A legendás képregényhősöket egy vászonra összegyűjtő mozi hozzánk jövő áprilisban érkezik, de az "alul műveltek" ne feledjék, hogy kell némi előzetes ismeret ahhoz, hogy megértsük a sztori fonalát. Nem kell feltétlenül minden ezen "mondakörbe" tartozó jó-rossz-nagyon rossz filmet végignézni, de a Vasember 2., a Thor és az Amerika kapitány mindenképpen kell hozzá.



Ezt a hármast azért is merem ajánlani, mert tényleg nagyon élvezhető darabokról van szó, és együtt tartalmazzák is azokat a karaktereket és eseményeket, akik és amelyek visszaköszönnek, majd tovább árnyalódnak a Bosszúállókban. Mankó a kiindulóponthoz: Thor (Chris Hemsworth) családjának fekete báránya, Loki (Tom Hiddleston) - miután kiűzetett Földön kívüli hazájából (látens mennyország) - ide vetődött hozzánk, és most ronda lényeket (szörnyek) hív segítségül, hogy leigázza bolygónkat, és revánsot vegyen bátyján, akire nagyon haragszik, de nem számol a Nick Fury (Samuel L. Jackson) által összegyűjtött ütőképes csapat (Vasember - Robert Downey Jr., Sasszem - Jeremy Renner, Fekete Özvegy - Scarlett Johansson, Hulk - Mark Ruffalo, Amerika kapitány - Chris Evans) közbeavatkozására...



Tetszik a mozi "arcképcsarnoka"? És az előzetesben még csak nem is láttuk az összes sztárt! Itt lesz még a Vasemberes karakterével Gwyneth Paltrow, az Így jártam anyátokkal Robinja, Cobie Smulders, a Thorban is már feltűnő, muris professzor, Stellan Skarsgĺrd. Csak Natalie Portman hiányzik nagyon, de ő a forgatás idején már túl várandós volt a visszatéréshez Thor szerelmeként... Bosszúállók, magyar premier: 2012. április 26.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó