Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

154 ezerért kelt el a Tankcsapda csukája

Szerző: Gábor János, – 2011-10-12 12:12:26

Nyáron cipőtervezési akciót hirdetett ruhaszponzorának jóvoltából a Tankcsapda. A nyertes darabot limitált példányszámban a napokban már legyártották, melyek közül a 001-es sorszámúra jótékonysági licitet írtak ki a debreceni rockerek.



A múlt évi pólótervezési akció után idén nyáron megtervezhette minden lelkes Tankcsapda-rajongó az általa megálmodott kedvenc Tankcsapdásított Converse-csukát. A fiúk 1600 terv közül választották ki a legszimpatikusabbat, melyet őszre a cég limitált, 200 darabos szériában le is gyártott. A debreceni trió úgy döntött, hogy a sorozat első számú darabját, a 001-es cipőt elárverezik, melynek teljes bevételét a helyi, debreceni Rocksulinak ajánlják fel. A licitálási időszak a múlt héten zárult, egy lelkes rajongójuk 154 ezer forintot ajánlott fel ezért a cipőért, melyet személyesen vehetett át a srácoktól.



„Úgy érezzük, hogy mind a cipő, mind a pénz jó helyre került! Köszönjük mindenkinek, aki lehetővé tette ezt, és mindenkinek, aki részt vett ebben az akcióban!” – nyilatkozta Lukács Laci a zenekar honlapján.

A Tankcsapda egyébként nemrég fejezte be nyári turnéját. Az ősz során most a tengeren túlra eveznek a srácok, az Egyesült Államokban lépnek fel október 15-én, a Colorado állambeli Goldenben található Buffalo Rose klubban, mely életük első amerikai bulija lesz. A hazai koncertszínpadokhoz december hónapban térnek vissza: ami már biztos, újból a Főnix Csarnokban zárják az évet, december 29-én.

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Remekül szerepeltek úszóink


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó