Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Az autótól a telefonig mindent vitt a tolvaj-banda

Szerző: Vörös István, – 2013-11-27 13:10:00

Lakásokat fosztogatott és autókat lopott az a tolvaj-banda Bács-Kiskunban, amelynek tagjai ellen vádat emel a rendőrség. A bűnözők nem csak ékszereket és értékes műszaki eszközöket vittek el a kiszemelt lakásokból, hanem az ott talált slusszkulcsokat is, amelyekkel később az ingatlantulajdonos autóját is elkötötték.

Ezzel a módszerrel öt – egyenként több millió forint értékű – autót zsákmányoltak. Tavaly májusban egy soltvadkerti borászat irodájába törtek be, ahonnan több millió forintot tulajdonítottak el. Pár hónappal később ugyancsak Soltvadkerten egy családi házból loptak el arany ékszereket és több millió forint készpénzt. Ebből a pénzből autót vettek, amelyet a rendőrség lefoglalt.

Az utolsó négykerekűt tavaly augusztusban, Százhalombattán lopták el. Ezzel a személygépkocsival érkeztek másnap Apostagra, ahol egy újabb autót akartak eltulajdonítani, azonban a járőrök elfogták őket. A kunszentmiklósi rendőrök egy 27 éves, egy 23 éves és egy 38 éves ercsi tolvajt, valamint orgazdaság miatt egy 43 éves bócsai férfit vettek őrizetbe. A nyomozás november 25-én befejeződött, az iratokat vádemelési javaslattal továbbították az ügyészségnek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó