Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Autóbalesetet szenvedett George Michael

Szerző: Vörös István, – 2013-05-21 23:26:57

A 49 éves brit énekes csütörtök este a Londontól Észak-Anglia felé vezető M1-es autópályán szenvedett balesetet.



A popsztár szóvivője elmondta, hogy George Michael utasként tartózkodott az egyelőre ismeretlen okból balesetet szenvedett Range Rover terepjáróban.  A baleset helyszínére mentőhelikoptert is hívtak, és miután a személyzet stabilizálta a sérült művész állapotát, George Michaelt a helikopter vitte kórházba „további kezelésre”. A mentők szóvivője szerint az énekes fejsérüléseket szenvedett, de ezek súlyosságát nem részletezte.

Az énekes szóvivője szerint George Michael a balesetben csak „felületi” sérüléseket szenvedett, és már jól van. Hozzátette még, hogy a balesetnek más jármű nem volt részese. 

A popsztár már csak azért sem vezethetett, mert három éve bevonták a jogosítványát, miután bódult állapotban egy kirakatba hajtott Range Roverével (akkor néhány hetet börtönben is ült). Három évvel korábban száz órányi közmunkára ítélték és két évre bevonták a jogosítványát, miután szintén erősen „befolyásolt” állapotban húzták ki az út közepén álló Mercedeséből London egyik forgalmas főútvonalán.

(est.hu/zene)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó