Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Átadta a kiemelt szállítói díját a Paksi Atomerőmű Zrt.

Szerző: Vörös István, – 2012-02-29 12:13:44

A Paksi Atomerőmű Zrt. (PA Zrt.) immár 13. alkalommal rendezte meg a Szállítói napot, amelyen értékelték a szállítók múlt évi tevékenységét, és átadták a „Kiemelt Szállító” díjat.


A PA Zrt. 2012. február 23-án, a paksi Erzsébet Nagy Szállodában tartott Szállítói napján ünnepélyes keretek között adták át a „Kiemelt Szállító” díjat, és előadások során értékelték a szállítói tevékenységet, valamint ismertették az atomerőmű eredményeit, aktuális eseményeit, jövőbeli céljait.

Az idei alkalommal a VEIKI Energia+ Kft. nyerte el a paksi atomerőmű rangos elismerését, a „Kiemelt Szállító” díjat, melyet Hamvas István vezérigazgató és Pekárik Géza műszaki igazgató adott át a VEIKI Energia+ Kft. ügyvezető igazgatójának, dr. Osztheimer Mártonnak és Jánosiné Bíró Ágnes cégvezetőnek.

A VEIKI Energia+ Kft. munkatársai 2001 óta magas színvonalon és megbízható módon teljesítik feladataikat. Az elmúlt 11 éves közös munka során messzemenően bizonyították rátermettségüket és elkötelezettségüket a paksi blokkok üzemidő-hosszabbításának ügyében, ahol már a megvalósíthatósági tanulmány elkészítésében is jelentős szerepet játszottak, és azóta is aktívan tevékenykednek több, az üzemidő-hosszabbítás szempontjából kiemelt területen.

A díjátadást követően az atomerőmű vezetői részéről szakmai előadások hangzottak el. Tájékoztatást adtak a szállítók munkavégzésével kapcsolatos tapasztalatokról, a képzési színvonalról, továbbá a munka- és tűzvédelem, valamint a nukleáris biztonság fontosságáról.

(Mittler István, kommunikációs igazgató)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó