Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Ásványvíz minőségű ivóvíz folyik a csapból

Szerző: KecelMédia, forrás: KecelMédia – 2015-11-22 10:41:36

Több mint 3 évnyi kivitelező munka eredményeként befejeződött a 3.8 milliárdos Kiskőrös és Térsége Ivóvízminőség-javító Projekt.

hirdetés

hirdetés

A Kecelen tartott záró rendezvényen a térség országgyűlési képviselői és polgármesterei vágták át azt a szalagot, amelynek nyomán hivatalosan is megkezdték működésüket az új vízművek 15 településen, számolt be az eseményről a KecelMédia.

Az elmúlt több mint 3 év alatt vastalanítók, arzénmentesítők, víztisztítók, új hálózatok épültek 15 településen. A november 19-én Kecelen, a helyi vízmű telepén tartott átadó ünnepségen Domonyi László, a Kiskőrös és Térsége Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás elnöke többek között arról beszélt, hogy a hatalmas munka nem sikerült volna az állami szervek segítőkészsége, támogató hozzáállása nélkül.

Font Sándor reményét fejezte ki, hogy a projekt eredményeként a lakosság jobb vizet kap, amely vetekszik majd a palackos ásványvíz minőségével.

Mátyus Zoltán, a Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. vezetője elmondta, hogy a most átadott berendezéseket úgy tervezték, hogy 50 évig nem kell hozzájuk nyúlni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó