Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Astellas-díj: dobogós lett a kalocsai doktornő!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-03-18 22:42:13

Péntek este hivatalosan is véget ért az Astellas díj - Az év orvosa pályázat, amelyre betegek jelölhettek gyógyítókat. A mezőnyben négy év után ismét feltűnt a kalocsai kórház egyik gyógyítójának neve, aki ezúttal is szülész-nőgyógyász.

hirdetés

hirdetés

Legutóbb 2012-ben szurkolhattunk az országos közönségszavazáson kalocsai orvosért dr. Réfy Miklós szülész-nőgyógyász személyében. Most úgy hozta a sors, hogy a 2016-os jelöltek közé ismét felkerült a Szent Kereszt tagkórház orvosának, dr. Tidir Alisza Vaszilijevnának a neve.

A közönségszavazás részeredményeit folyamatosan nyomon követhette a KORONAfm100 híradásaiban, onnantól, hogy a több mint száz orvost jegyző listáról a top20-ba került a kalocsai doktornő, majd tovább menetelt a folyamatosan gyűjtött támogató szavazatok alapján a top10-be, a top5-be és végezetül múlt pénteken az ország legtöbb három szavazatot kapó orvosa között volt, a voksolás zárásakor.

(fotó: Astellas díj - Facebook)

Péntek este, az átadóceremónián derült ki, hogy Kalocsára kerül-e a rangos cím.

Bár a hivatalos tájékoztatás éjjel 11 óra körül érkezett, a közösségi oldalra korábban feltöltött fotók arról árulkodnak, hogy a kalocsai kórház orvosára, dr. Tidir Alisza Vaszilijevnára leadott voksok a teljes mezőny második helyéig emelték a doktornőt.

(Fotók fent és lent: Facebook)

Bár a fődíjat Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház csecsemő- és gyermekgyógyász, neonatológus főorvosa nyerte, a képek tanulásga szerint a kalocsa doktornő sem szomorkodik!

Nincs is rá oka: büszkén tartja díszoklevelét és a hozzá járó emlékplakettet. Mint rádiónknak korábban adott villáminterjújában elmondta, minden egyes elért mérföldkövet csodaként élte meg és köszöni azt a mérhetetlen támogatást, amelyet a szavazás ideje alatt, illetve az előtt kapott, és vélhetően további munkája során is ez vár rá.

Az elért eredményhez a KORONAfm100 csapata is ezúton gratulál!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó