Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Állítólag a Szigetre összekaparják Amy Winehouse-t... bár ezt látva...

Szerző: Vörös István, – 2011-06-20 19:08:34

Na nem mintha nagy meglepetés lenne, de a múltkori csúnya részeg bukta után már két fellépést is törölt Amy Winehouse menedzsmentje. Ez csak azért ciki, mert állítólag az idei Szigeten ő lenne az egyik szuperprodukció a Nagyszínpadon - a menedzser azt ígért, addig helyrerakják.


Ezt sikerült összehoznia Amynek a visszatérő-bulin

A drogokkal és alkohollal köztudottan "meghitt szerelmet" ápoló énekesnő a hét végén Belgrádban debütált volna egy visszatérő-bulival, ami igazolja, hogy készen áll az európai turnéra és csúcsformában van. Nos az egyórás várakozást követően Winehouse úgy állt a színpadra,  hogy hol megtalálta a mikrofont hol nem, hol énekelt, hol nem, hol tudta, hogy merre van, hol nem, amit a hálás nagyérdemű "kifütyüléssel" jutalmazott.

Amy menedzsmentje a „fantasztikus” teljesítményét látva azonnal törölte a következő két állomást. Kérdéses, hogy így mi lesz a Sziget-bulival, ami ugyebár augusztus 13-án esedékes a Nagyszínpadon. Annyi biztos, hogy több koncertet is le kell mondaniuk ahhoz, hogy teljesen rendbe szedjék a piakirálynőt, de állítólag menni fog, bár a nyilatkozat, miszerint „megoldjuk a helyzetet, amilyen gyorsan csak lehetséges” nem tűnik túl biztatónak.

(forrás: neon.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó