Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Alexandra Stan hazánkba látogat!

Szerző: Lukács Kata, – 2012-05-31 13:43:46

Június 9-én, a TV2 élőben közvetíti a világ legrangosabb szépségversenyeinek, a Miss World, Miss Universe, és Miss Earth világversenyek magyarországi döntőjét, ahol hazánk legszebb szépségkirálynő-jelöltjei közül megválasztják a szépségkirálynőket. Az est fénypontjaként fellép a világhírű énekesnő, Alexandra Stan is.

A Hell Energy meghívására Budapestre érkező sztár a műsor zártkörű afterpartyján is részt vesz. A tehetséges fiatal hölgy 2010-ben a Mr. Saxobeat című számával robbant be szólóénekesként nem csak a román, de a nemzetközi könnyűzenei életbe is. A dal igazi áttörést jelentett, megjelenését követően nyolc hetet töltött a Román Hot 100 listavezető helyén, illetve top 10-be került Európa szerte mindenhol, ahol kiadásra került.

Alexandra Stan nem csak a műsorban kápráztatja majd el hangjával a közönséget, de a műsort követő zártkörű afterpartyn is fellép. A Le Bistro klubban megrendezésre kerülő partira két szerencsés rajongó is bejuthat, és személyesen is találkozhat a popdívával. Ehhez nem kell mást tennie, mint figyelni a Hell Energy hivatalos facebook oldalát, ahol a játékra jelentkezők között egy kétszemélyes belépőt sorsolnak ki az exkluzív partira.

(music.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó