Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Alaposan megugrott a kötelező biztosítást váltók száma

Szerző: Bneu Edina, – 2011-11-26 14:34:32

A baleseti adó bevezetéséről szóló hétfői parlamenti döntést követően 45 százalékkal ugrott meg a kötelező biztosítást váltók száma a Netrisk.hu biztosítási portálon, így az utolsó héten megdőlhet a tavalyi legforgalmasabb nap rekordja.


A vártnál is nagyobb élénkülést hozott a kötelező biztosítási kampányban a baleseti adó hétfőn megszavazott bevezetése: a Netrisk.hu biztosítási portálon hétfő estétől 45 százalékkal nőtt meg a naponta a portálon kötelező biztosítást váltók száma. A kampány finisében megdőlhet a tavalyi legforgalmasabb nap rekordja, amikor egy nap alatt 20500-an váltottak kötelezőt a legnagyobb biztosítási portálon. Jelenleg a napi forgalom meghaladja a 12 ezret - közölte a Netrisk.hu.

Az autósok érdeklődése érthető, hiszen csak az átszerződéssel kerülhető el a baleseti adó okozta költségnövekedés. A parlament hétfői döntése alapján a baleseti adó január elsejétől 30 százalékos pluszterhet jelent, amelyet a kötelező biztosítási díjra számolnak. A váltással viszont a legtöbben 25 és 35 százalék közötti mértékben csökkenthetik kötelezőjük árát, ezzel mérsékelve a fizetendő adó összegét is.

Azok az autósok, akik emellett cascót is váltanak, ennek díján további, átlagosan szintén 30 százalékot takaríthatnak meg - olvasható a közleményben.

(Inforadio.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó