Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

ÁKOS-EXKLUZÍV: a fesztiválokról, új lemezről és videóról mesél!

Szerző: Vörös István, – 2012-06-08 20:17:29

Mához három hétre ilyenkor már lázasan várja majd a soproni XX. VOLT Fesztivál tömege Ákos 2012-es „szintipop-koncertjét”, amelyet hazánkban elsőként a leghűségesebb városban mutat be - többek között erről is mesélt a Kossuth-díjas énekes rádiónknak!


Ugyan a nagyvilágban már megfordult a produkció, hazai terepen június 29-én debütál. Ez alkalomból kerestük meg a hazai popzene kaméleonját, aki a 2010-es Szindbádos rock-világból a retro felé fordul. De hogy mire számíthatunk tőle Sopronban, majd a Balaton Soundon, végül pedig a Szigeten, arról beszéljen inkább ő!


Ákos: Előkelő idegen

Ákos azt is elárulta, miért éppen a retro-vonalat ragadta meg készülő új lemezének és a nyári fesztiválkoncertek vezérmotívumaként. De szó lesz még a listabitorló „Előkelő idegent” követő vadiúj Ákos-szerzeményről és egy megjelenésre váró videóklipről is, amibe a fesztiválozók a 2012-es szintipop-produkció által már ugyancsak betekintést nyerhetnek.


Aki kedvet kapott hozzá, hogy személyesen is tiszteletét tegye egy igazi, grandiózus Ákos-koncerten, nincs más dolga, mint az első sorban tombolni a VOLT Fesztiválon, a Balaton Soundon vagy a Sziget Fesztiválon!

Vörös István

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó