Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Akár az Ön gyermeke is élvezhetné az új öltözőt

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-04-27 12:30:00

Áldatlan állapotok a Méhecskék „öltözője táján” – ezzel a címmel adott hírt a KORONAfm100 arról, hogy múlthéten, képviselő-testületi ülésen dr. Angeli Gabriella képviselő jegyezte meg, hogy még mindig nem sikerült rendezni a kalocsai focisuli sportolóinak öltözőhasználati kérdését.

Hirdetés

Hirdetés

Az egy kérdés, hogy az újonnan épült, Malom utcai otthont kiváltó épület részét még nem kapták meg a Méhek, az pedig egy másik, hogy az épületrész nem is alkalmas, sőt nem is biztonságos Faragó László, a Méhecskék SE elnöke szerint. A vezető szeretné cáfolni a városi pletykát, miszerint nekik semmi sem jó, de hangsúlyozza a gyerekek, az Ön unokája és gyermeke az, aki élvezi, pontosabban élvezhetné az új épületrész előnyeit.

 

A kép illusztráció!

Faragó László, a kalocsai Méhecskék SE elnöke elmondta, hogy a tervezett, elviekben a Méhecskék használatára bocsátott épületrész nem lesz megfelelő a gyerekek számára. Faragó László megkérdőjelezte az öltöző megközelítésének biztonságát és rávilágított arra, hogy bizonyos, a régi öltözőnél adott lehetőségekkel az újonnan tervezett öltözőben már nem tudnak élni. Az egyesület vezetője rádiónknak jövőbeli elképzeléseit is felvázolta, amelyben a TAO támogatások révén önerőből húznák fel saját öltözőjüket.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó