Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Akar a forralt bor mestere lenni?

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-11-22 10:28:51

Felejtős a fűszerkeverék, olcsóbb és jobb összedobni az ízesítést.

Hirdetés

Hirdetés

Ideje, hogy lenyűgözze az ünnepek alatt a vendégeit, azzal a forralt borral, ami olcsóbb és finomabb, ha NEM a bolti fűszerkeverékekkel ízesíti, hanem saját alapanyagokból és receptből dolgozik. Ebben segített rádiónk kedvenc gasztro szakértője, Németh József séf, aki nem aprózta el: zsírosdeszkát is hozott kóstolónak, a nagy tárolónyi forralt bor mellé.

A Venesz-díjas szakács a szokásos fahéj és szegfűszeg mellé egy csomó praktikát ajánlott, a friss gyümölcsöktől a szekfűborsig. Ezekkel mind-mind feldobhatja a jellegzetes téli italt, ami mellett persze teákat és különleges forró csokoládé recepteket is ajánlott a mester.

Itt még nem ért véget, még nagyobb sztár lehet a vendégek és a család előtt, ha punccsal, vagy krampampulival is kedveskedik nekik. Ez utóbbival NAGYON óvatosan kell bánni - Németh Józsi módszerével hamar kiszalad a haja alól a szilveszteri vendégsereg (erősen alkoholos, szigorúan 18+-os!):

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó