Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu
Felejtős a fűszerkeverék, olcsóbb és jobb összedobni az ízesítést.
Hirdetés
Hirdetés
Ideje, hogy lenyűgözze az ünnepek alatt a vendégeit, azzal a forralt borral, ami olcsóbb és finomabb, ha NEM a bolti fűszerkeverékekkel ízesíti, hanem saját alapanyagokból és receptből dolgozik. Ebben segített rádiónk kedvenc gasztro szakértője, Németh József séf, aki nem aprózta el: zsírosdeszkát is hozott kóstolónak, a nagy tárolónyi forralt bor mellé.
A Venesz-díjas szakács a szokásos fahéj és szegfűszeg mellé egy csomó praktikát ajánlott, a friss gyümölcsöktől a szekfűborsig. Ezekkel mind-mind feldobhatja a jellegzetes téli italt, ami mellett persze teákat és különleges forró csokoládé recepteket is ajánlott a mester.
Itt még nem ért véget, még nagyobb sztár lehet a vendégek és a család előtt, ha punccsal, vagy krampampulival is kedveskedik nekik. Ez utóbbival NAGYON óvatosan kell bánni - Németh Józsi módszerével hamar kiszalad a haja alól a szilveszteri vendégsereg (erősen alkoholos, szigorúan 18+-os!):
A sípszó után hagyjon üzenetet!